گام دوم انقلاب، گام پیشرفت و توسعه کشور است

جلسه اعضای قرارگاه مطالبه گری شهید احمدی روشن بسیج دانشجویی شهرستان مرند با نماینده مرند و جلفا در دانشکده فنی و مهندسی مرند برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دفتر ارتباطات مردمی دکتر معصومه پاشایی ؛ نشست قرارگاه مطالبه گری تخصصی شهید احمدی روشن برای بررسی پتانسیل های موجود در منطقه و موانع رشد اقتصادی […]

اشتراک گذاری
۰۶ شهریور ۱۳۹۹
کد مطلب : 608

جلسه اعضای قرارگاه مطالبه گری شهید احمدی روشن بسیج دانشجویی شهرستان مرند با نماینده مرند و جلفا در دانشکده فنی و مهندسی مرند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دفتر ارتباطات مردمی دکتر معصومه پاشایی ؛ نشست قرارگاه مطالبه گری تخصصی شهید احمدی روشن برای بررسی پتانسیل های موجود در منطقه و موانع رشد اقتصادی و استفاده از ظرفیت دانشجویان و گروه های جهادی به گفتگو پرداختند.

نماینده مرند و جلفا ضمن تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان با تاکید بر نقش دانشجویان در پیروزی و پیشرفت انقلاب اسلامی گفت:
گام دوم انقلاب، گام پیشرفت و توسعه کشور است. این پیشرفت زمانی صورت می گیرد که دانشجویان دست به کار شوند و نیروی جوان و تازه نفس وارد مسائل کشور شوند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به جهش تولید در سال ۹۹ خاطر نشان کرد:
انحصار در اقتصاد باید شکسته شود تا بهترین بهره برداری را از منابع و معادن موجود در کشور داشته باشیم. همان طور که صنعت نفت را ملی کردیم باید معادن نیز ملی شود تا منافع آن برای عموم مردم باشد.

نماینده مردم مرند و جلفا ضمن تاکید بر لزوم وحدت و تعامل بین مسئولان خاطر نشان کرد:
ما درگیر مدیران ضعیف و مدیران دوتابعیتی هستیم.گشایش اقتصادی زمانی انجام میشود که مدیران شجاع ، جوان و تحصیل کرده مسئولیت ها را به عهده بگیرند.
مناقشات سیاسی مانع پیشرفت کشور است و مسئولان باید به جای تقابل، تعامل با یکدیگر داشته باشند. امید رهبر انقلاب و کشور ، دانشجویان و صاحبان افکار نو هستند چرا که کشور دنبال نیروهای متخصص و متعهد است.

دکتر پاشایی ساماندهی و گسترش شبکه اینترنت ملی را ضروری دانسته و گفت:
ما باید در زمینه اینترنت و فضای مجازی به خودکفایی و خودباوری برسیم. خودکفایی زمانی عملی میشود که به جوانان اعتماد داشته باشیم.

دشمن با سوء استفاده از فضای مجازی به دنبال مهندسی افکار و فروپاشی خانواده های ایرانی است. باید حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیام رسان های اجتماعی صورت بگیرد.
چگونه میشود که ما دنبال حفظ سلامت جسم و جان فرزندان خود هستیم اما به سلامت روحی و روانی فرزندان خود که اثرپذیری مستقیم از فضای مجازی را دارد اهمیتی نمی دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.