فعالیت گلخانهای در وسعتی کم نظیر در شهرستان مرند قابل تقدیر است
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر معصومه پاشایی؛ منتخب مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی، امروز به اتفاق آراز برنو مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی، منوچهر رحمانی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرند، صمد طاهری مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرند و معاون فرماندار ویژه مرند از یک واحد تولید […]
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر معصومه پاشایی؛ منتخب مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی، امروز به اتفاق آراز برنو مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی، منوچهر رحمانی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرند، صمد طاهری مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرند و معاون فرماندار ویژه مرند از یک واحد تولید الکل و صنایع غذایی و یک واحد تولید گل و گیاه پیشرفته در شهرستان مرند بازدید کرد.
منتخب مردم مرند در مجلس شورای اسلامی در جریان بازدید از گلخانهای با قدردانی از مدیر جهاد کشاورزی از خدمات انجام شده در شهرستان مرند گفت: فعالیت گلخانهای در وسعتی کم نظیر در این شهرستان قابل تقدیر است و رسانهها باید جوانان را برای سرمایه گذاری و فعالیت در توسعه گلخانه تشویق کنند.
وی با تاکید بر رشد قابل توجه کشت گلخانهای در یک دهه گذشته گفت: با توجه به چهار فصل بودن ایران این مزیت بومی برای ما مهیا است تا با استفاده از کشت گلخانهای در تمامی فصول سال با تولید میوه و محصولات کشاورزی تازه در راستای جهش تولید حرکت کنیم.
پاشایی تاکید کرد: امروز با توجه به تاکید رهبری بر مساله جهش در تولید، بحث کشت گلخانه مورد توجه قرار گرفته اما واقعیت این است که علاوه بر اهمیت این مقوله در رونق تولید در کشور و تأمین نیاز داخلی به محصولات کشاورزی، میتواند زمینه صادرات را نیز فراهم کند.
وی ادامه داد: در شرایط فعلی کشت گلخانهای هم تجربه موفقی را در یک دهه گذشته پشت سر گذاشته و هم توجیه اقتصادی قابل قبولی دارد اما باید توجه داشت که ممکن است در زمینه کشت گلخانهای نیز همانند بسیاری از فعالیتهای دیگر که به یکباره گسترش مییابد با گذشت زمان در مدیریت آن ناتوان بمانیم.
منتخب مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی همچنین در بازدید از واحد تولید الکل و صنایع غذایی در شهرک صنعتی مرند تصریح کرد: دانشگاه تبریز و جهاد کشاورزی با یک حرکت جهادی و علمی ۵ واحد تولید صنایع غذایی در استان آذربایجان شرقی را به واحد تولید الکل تبدیل کردند.
پاشایی افزود: این اقدام با هزینه بسیار اندکی، کشور ما را از واردات الکل در این شرایط سخت و روزهایی کرونایی بی نیاز میکند.
دیدگاهتان را بنویسید